Fa molts anys un grup d’amics ens reuníem amb l’excusa de cuinar, menjar i passar una estona tots junts… com totes les coses bones de la vida, el grup va anar creixent i ens vàrem trobar amb la necessitat de disposar d’un espai molt ben equipat i cèntric. Els professionals que tenim dintre del grup varen apuntar també la idea de poder disposar d’aquest espai per a dur a terme diferents activitats empresarials com reunions, presentacions de productes, … d’aquesta vivència neix la idea de fer-ho extensiu a tothom que vulgui gaudir al voltant de la gastronomia.

L’ànima

La Cuina de la Boqueria és un projecte que neix de la idea d’en Jordi Badosa. Un gran emprenedor, lluitador com ningú, amic dels seus amics, persona amb una gran capacitat de transmetre i contagiar a la gent la seva energia. Cuiner aficionat, gran amant de la bona cuina i de compartir infinitat de vetllades al voltant de la taula rodejat d’amics i família.

Malauradament el càncer se’l van endur abans d’hora, als 57 anys, quan tot just anàvem a començar les obres d’aquest Espai Gastrònomic. La Cuina de la Boqueria era un projecte seu que havia de compartir amb la seva dóna, la Núria.

Ja sense ell físicament al nostre costat, però sentint la seva presència a cada instant ens dóna la força per continuar, seguirem el camí que ell ens va marcar. La Núria arranca aquest projecte perquè hi creiem. Ser feliç i compartir les petites coses de la vida és un dels llegats que ell ens va deixar.

Jordi, ets la nostra guia i sempre seràs amb nosaltres. Les persones que com tu marquen la teva vida mai desapereixen d’ella, sinó que tot al contrari, sempre t’acompanyen. Aquest és també el teu projecte i estem segurs que, des d’allà on siguis, seràs feliç cada cop que algú gaudeixi dels bons moments que La Cuina de la Boqueria pugui aportar a cadascuna de les persones que comparteixin algun moment en el nostre Espai Gastronòmic.

L’espai

La Cuina de la Boqueria, és un local multifuncional, acollidor i reservat, ubicat al cor de Barcelona entre el Liceu i la Boqueria. Els 200 m2 de local estan distribuïts en diferents ambients.

La Cuina, un espai pensat al voltant dels fogons on podrem compartir, aprendre, degustar o cuinar amb els amics. Presidida per una taula pensada per acollir cuiners, alumnes o comensals que vulguin descobrir un món de textures, colors, olors i sabors. En definitiva, un espai gastronòmic de trobada per als amants de la bona cuina.

La Sala / Txoko, és l’espai tranquil i privat que ens permet compartir i participar en activitats culturals, esdeveniments i àpats amb els amics, la família o l’empresa. Un espai diferent i preparat per a tot tipus d’actes.

El Celler, racó acollidor ideal on donar a conèixer productes de qualitat i poder fer tastets i maridatges de vins, caves, vermuts, …un espai amb sabor mediterrani, tranquil i dedicat a gaudir del plaer de viure.

 

Els nostres xefs

A La Cuina de la Boqueria disposem d’un grup de professionals de primer nivell per dur a terme els cursos i activitats que et proposem, són xefs executius que saben transmetre el coneixent i les tècniques necessàries que et permetran reproduir els menús a casa teva fent-te descobrir el cuiner que portes dins.

Serveis

A La Cuina de la Boqueria hem desenvolupat una gran varietat de serveis que adaptarem a les teves necessitats. Els nostres tallers de cuina, et donaran l’oportunitat de descobrir al voltant dels fogons, noves tècniques, els secrets dels cuiners professionals i en definitiva a estimar la cuina.
Per a gaudir d’un esdeveniment o celebració privat cal un espai acollidor i a La Cuina de la Boqueria ho tenim tot previst perquè el moment sigui inoblidable.
Tot pensant en les necessitats de les empreses oferim activitats participatives com team buidings, presentacions de productes, multi-espais per reunions, sessions de treball,…

El teu espai gastronòmic

La Cuina de la Boqueria és un espai Gastronòmic multifuncional pensat, preparat i condicionat per a realitzar cursos de cuina, com a lloc de trobada de societats gastronòmiques i colles d’amics i és, a més a més, un lloc ideal per a celebrar-hi esdeveniments particulars, corporatius o d’empresa de forma privada.

Anar-hi

Cursos de cuina

Amb cursos participatius i pràctics impartits pels nostres xefs, i amb els productes frescos i de primera qualitat del mercat de la Boqueria aconseguirem fer-te descobrir el cuiner que portes dins.
Vina a gaudir i aprendre, passant una bona estona al voltant dels nostres fogons i la taula.

Anar-hi

També per empreses

Situat al cor de Barcelona i adaptat amb les ultimes tecnologies, t’oferim un espai de 200m2 preparat per acollir grups particulars d’empreses i professionals. La Cuina de la Boqueria és un espai privat i acollidor que disposa d’un equip humà preparat per organitzar i fer únic el teu esdeveniment.

Anar-hi