CA   ES
Xef de Freecandó

Dídac Pelliser

El Dídac Pelliser Miret és fill de la Barcelona de finals dels anys 70.
Era adolescent quan va descobrir la seva passió pel menjar de la mà del seu avi patern, un enamorat de la bona taula i de la conversa.
Va ser ell qui li va obrir els sentits a la gastronomia sortint a menjar als xiringuitos de la Barceloneta, a Casa Leopoldo, a l’Horta del Maresme…

A principis dels anys 90 va decidir canalitzar la seva passió per la cuina i posar-se a estudiar per transformar-ho en un estil de vida.
Un cop format com a cuiner, en Dídac va treballar en diferents restaurants i hotels.
Durant aquets anys descobreix l’altra gran passió de la seva vida: l’art i la cultura. Això el porta a muntar una associació cultural al bell mig del barri de Gràcia: La Felpa i a participar i col.laborar amb d’altres col.lectius. Tot això ho combina organitzant càterings en indrets insòlits.

Quan tots aquests projectes ja van anar tenint vida pròpia, el Dídac fa un pas més i participa en la direcció i la gestió de diversos restaurants i bars: La Pubilla de Gràcia, La Cantina de Palo Alto, El Parlament de Sant Feliu, el Càtering de la Lola i La Ramona al Raval.

És a finals del 2014 quan neix Freecandó: projecte creat amb la Núria Calvet.

A Freecandó posen en pràctica tot allò après i viscut des d’un indret on la bellesa de les coses és en cada racó: l’Empordà.

 

http://www.freecando.cat