CA   ES
Creadora i Autora de "Coolinary"

Núria Martrat

La Núria és infermera de professió i “cuinera” de vocació. Fa 4 anys li van diagnosticar un càncer de mama. La vida li va posar un dur camí de canvis i l’alimentació en va ser un dels més profunds. Va reduir la proteina animal, va abandonar per complet els làctics, sucres i aliments processats i va iniciar un procès d’autoconeixement que li va permetre reconèixer quins aliments li anaven bé al seu cos i quins no. Va canviar a una alimentació basada en vegetals, fruites, farines i cereals integrals incorporant algues, bolets, germinats, espècies i aliments fermentats. Va començar a practicar ioga per aportar elasticitat i lleugeresa al seu cos i va aprendre a meditar per a equilibrar la seva ment.

Avui la Núria ha deixat enrera la malaltia i dedica tota la seva energia a la seva passió: la cuina. El seu “recetari personal” és una barreja de conceptes de cuina anti-càncer, vegetariana, macrobiòtica, energètica, vegana i aiurvèdica.

Autora de “Coolinary”, web de receptes saludables on aporta el seu granet de sorra per a demostrar que una alimentació basada en vegetals pot ésser, a més de nutritiva i equilibrada, atractiva i molt deliciosa.

“Gaudeix a la cuina, menja saludable i nodreix la teva salut”

http://www.nuriamartrat.com